La Inspot Design știm că este imposibil să rămâi competitiv, inspirat și inovator fără informații despre direcția în care se îndreaptă industria în care activăm, adică cea creativă. Totuși, considerăm că nu e de ajuns ca doar noi să progresăm ci ne dorim ca și cei din jurul nostru să o facă și să ne provoace la rândul lor să devenim și mai buni.

Cu un ecosistem de 9 produse și milioane de active digitale și creative, cei de la Envato nu ne-au dezamăgit nici anul acesta, lansând „Raportul tendințelor creative ale anului 2020″.

Analizând cererile și achizițiile clienților în cadrul ecosistemului lor, specialiștii pe partea de conținut observă cum de la an la an tendințele creative influențează mediul vizual într-un mod diferit și captivant.

Folosindu-se de aceste informații și de observațiile industriei, cei de la Envato au trecut în revistă atât rezumatul anului 2019 cât și predicțiile tendințelor creative pentru anul 2020 în materie de – design, fotografie, video, audio, web-design, programare și marketing:

Photo by davisco on Unsplash